Over ons

Geschiedenis
In 2004 besluit Rutger-Jan, na een studie Technische Informatica, aangeboden door zijn toenmalige werkgever IBM en 7 jaar werkervaring als IT specialist, zijn eigen bedrijf te starten.

Hij zag een gat in de markt voor computer hulp aan huis en schreef zich in bij de Kamer van Koophandel onder de naam Pc Hulp Alphen.

Met zijn vriendin (nu vrouw), die op dat moment Communicatie studeerde, ontwierp hij een logo, flyer en website. Samen verspreidden ze huis-aan-huis de flyers en terwijl ze daarmee bezig waren, werden ze al gebeld voor de eerste afspraken.

Persoonlijk en servicegericht
Door de persoonlijke benadering van Rutger-Jan en zijn servicegerichte instelling zijn de klanten tevreden en bevelen hem aan, bij familie en vrienden. Hierdoor neemt het aantal klanten steeds meer toe.

Uitbreiding
Nadat steeds meer mensen uit Leiden en omliggende plaatsen Pc Hulp Alphen weten te vinden, besluit Rutger-Jan om ook Leiden te gaan bedienen en zo ontstaat Pc Hulp Leiden.

Toen er steeds meer klanten uit andere regio's bij kwamen hebben we een overkoepelende naam bedacht: Pc Hulp Net.

Er worden medewerkers aangenomen en het aantal afspraken blijft toenemen. Nu 20 jaar later hebben we meer dan 5.000 vaste klanten.

Zakelijke klanten
Klanten die tevreden zijn en ook een eigen bedrijf hebben, vragen of Rutger-Jan ook de IT voor hun bedrijf zou kunnen doen. Natuurlijk kan dat. Zo groeide op natuurlijke wijze het aandeel zakelijke klanten. Daarbij kwam dat de afgelopen jaren een paar bedrijven zijn gestopt en hun klanten hebben overgedragen aan Pc Hulp Net.

Vooruitkijken
Het afgelopen jaar (2020) was voor iedereen een bewogen jaar. Gelukkig konden we veel mensen die thuiswerkten op afstand helpen met hun computerproblemen. Ook hebben we veel thuiswerkplekken voor bedrijven gecreëerd.

Het afgelopen jaar heeft ons ook tijd gegeven om naar onszelf te kijken en keuzes te maken voor de toekomst.

Door veranderingen in de markt, toename van het aantal klanten en uitbreiding in de diensten die we leveren, hebben we besloten om onze zakelijke dienstverlening onder een andere naam te gaan voortzetten.

De particuliere diensten blijven we aanbieden onder de naam Pc Hulp Net. Voor u verandert er dus helemaal niets.

We zien de toekomst zonnig tegemoet en kijken er naar uit om u weer persoonlijk te mogen ontmoeten. Tot die tijd zijn we telefonisch bereikbaar en helpen u zoveel mogelijk op afstand.